معنی درس سوم عربی دوازدهم
معنی درس سوم عربی دوازدهم
ترجمه درس سوم عربی دوازدهم
معنی درس 3 عربی دوازدهم
ترجمه درس 3 عربی دوازدهم
معنی درس های عربی دوازدهم
به نام خدا
ترجمه درس 3 عربی پایه دوازدهم
حدیث :دانش شکار است و نوشتن بند؛ دانش را با نوشتن به بند آورید.
کتاب ها غذای اندیشه
قطعا کتاب ها، غذای اندیشه اند و هر اندیشه ای غذایی دارد، همانطور که برای هر جسمی غذاهایی یافت می شود.و از مزیت های بدن نیرومند اینست که غذایی مناسب برای خودش جذب می کند.موضوع و همینطور انسان خردمند می تواند غذای فکری هر موضوعی را بیابد.و قطعا محدود کردن انتخاب کتاب ها مانند محدود کردن انتخاب غذاست، هر دوی آنها فقط برای کودک یا بیمار می باشد.
اگر اندیشه ای توانمند داری پس هر آنچه را از کتاب ها دوست داری بخوان، تو می توانی به وسیله آن هر آنچه می خوانی بفهمی
تجربه ها ما را از کتاب ها بی نیاز نمی کنند، زیرا کتاب ها تجربه های امت ها در گذر هزاران سال است، و ممکن نیست که تجربه یک فرد به بیشتر از دهها سال برسد.و گمان می کنم که کتاب های تکراری وجود داشته باشد، زیرا من معتقدم که یک اندیشه (ایده) را وقتی هزار نویسنده مطرح کنند، هزار اندیشه فایده می شود.و برای همین می خواهم که نظرات تعدادی از نویسندگان را در یک موضوع بخوانم.
زیرا این کار از خواندن موضوعات گوناگون لذت بخش تر و سودمندتر نیست، بطور مثال در زندگی ناپلئون نظریات سی نویسنده را می خوانم.
و من مطمئنم که هر نویسنده ای ناپلئون را به صفت هایی وصف کرده که به صفت های نویسندگان دیگر شباهت ندارد.
پس چه بسا کتابی که خواننده در خواندن آن تلاش می کند، سپس بهره ای از آن نمیبرد، و چه بسا کتابی را خواننده اش ورق می زند؛ پس در خودش تاثیر عمیقی می گذارد که در نظراتش آشکار می شود.
ولى کتاب مفید آنی هست که شناختن را در زندگی و توانت را در فهم و کار افزایش میدهد(دهد) ، پس اگر آن را در کتابی بافتی آن شایان توجه و قدردانی (تعریف) است
عقاد نویسنده و روزنامه نگار و اندیشمند و شاعری مصری است؛ مادرش از نژاد کرد است.
عقاد زیبایی را فقط آزادی میدید؛ و برای همین در زندگی اش جز فعالیت نمی بینیم با وجود شرایط سخت و دشوارش در زندگی. گفته می شود که او هزاران کتاب خوانده است. و او از مهم ترین نویسندگان مصر است. پس به کتابخانه عربی بیش از صد کتاب در زمینه های مختلف افزود.
عقاد فقط در مرحله ابتدایی درس خواند، بخاطر عدم وجود مدرسة متوسطه در استان اسوان که در آن متولد شد و پرورش یافت. (بخاطر اینکه هیچ مدرسه متوسطه ای در استان آسوان جایی که در آن متولد شد و رشد کرد)
و خانواده اش نتوانستند که او را برای تکمیل تحصیلاتش به قاهره بفرستند
.پس عقاد فقط به خودش تکیه کرد. (فقط اعتماد به نفس داشت) پس از گردشگرانی که برای دیدن آثار تاریخی به مصر می آمدند، انگلیسی یاد گرفت.
منبع:پادرس
تهیه کننده مطلب:استاد منصوره خوشخو
مخلصیم رفقا